Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Niels Destadsbader - Dertig

Cover Niels Destadsbader - Dertig
CD Deluxe
Mostiko AL 30663-9 (be)
Cover Niels Destadsbader - Dertig
CD
Mostiko AL 30663-5 (be)

Album

Jaar:2018
Label:MOSTIKO
Distributeur:CNR
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/06/2018 (Positie 1)
Laatste week notering:16/02/2019 (Positie 2)
Piekpositie:1 (16 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:37
Positie aller tijden:418 (7258 Punten)
Belgische albums:09/06/2018 / Piek: 1 / Weken: 37
In de landen:
be  Piek: 1 / Weken: 37 (V)

Tracks

01/06/2018
CD Mostiko AL 30663-5 (CNR) [be] / EAN 5411530815470
01/06/2018
Digital Mostiko 5411530816309 (CNR) [be] / EAN 5411530816309
Toon detailsAlles beluisteren
1.Gloria
  3:06
2.Vergeef me
  3:39
3.Paradijs
  3:04
4.Niels Destadsbader & Sarah Bettens - Je bent me
  3:35
5.Leef
  3:30
6.Tranen met tuiten
  3:08
7.Tokio
  3:11
8.Mona Lisa
  3:28
9.Beloof je mij
  3:23
10.Jong
  3:56
11.Verover mij
  3:04
12.Vlinders in haar buik
  3:21
13.Elektriciteit
  3:06
Bonus
14.Ik ben van't stroate
  2:47
   
07/12/2018
Deluxe - CD Mostiko AL 30663-9 (CNR) [be] / EAN 5411530818242
07/12/2018
Digital Mostiko 5411530818754 (CNR) [be] / EAN 5411530818754
Toon detailsAlles beluisteren
1.Gloria
  3:06
2.Vergeef me
  3:39
3.Paradijs
  3:04
4.Niels Destadsbader & Sarah Bettens - Je bent me
  3:35
5.Leef
  3:30
6.Tranen met tuiten
  3:08
7.Tokio
  3:11
8.Mona Lisa
  3:28
9.Beloof je mij
  3:23
10.Jong
  3:56
11.Verover mij
  3:04
12.Vlinders in haar buik
  3:21
13.Elektriciteit
  3:06
14.Ik ben van't stroate
  2:47
Bonustracks
15.Tranen met tuiten (Live)
  3:18
16.Beloof je mij (Live)
  3:21
17.Niels Destadsbader met Koen Wauters - Gloria (Live)
  6:10
18.Verover mij (Live)
  4:40
DVD:
Live in het Sportpaleis
1. Paradijs
2. Jong
3. Vandaag
4. Hey pa
5. Een beetje anders
6. Beloof je mij
7. Een beetje verslaafd aan jou
8. Niels Destadsbader met Sarah Bettens - Je bent me
9. Elektriciteit
10. Vlinders in haar buik
11. Sara
12. Speeltijd
13. Het licht gaat uit
14. Tranen met tuiten
15. Ik ben van't stroate
16. Vonken en vuur
17. Niels Destadsbader met Koen Wauters - Gloria
18. Dansen
19. Skwon meiske
20. Ik heb je lief
21. Verover mij
   

Niels Destadsbader   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jij bent van mij11/07/2009186
Vrij02/04/2011Tip: 39 
Hou je me vast31/12/2011Tip: 25 
Helemaal weg van jou19/05/2012Tip: 30 
Move tegen pesten (Slongs Dievanongs & Niels Destadsbader)08/03/2014361
Groen21/06/2014Tip: 77 
Dansen15/11/2014Tip: 9 
Hey pa24/10/20151710
Vandaag25/06/2016Tip: 2 
Speeltijd29/10/2016376
Een beetje anders (Niels & Wiels)26/11/2016223
Skwon meiske (Niels & Wiels)01/04/20172111
Sara23/09/2017445
Tranen met tuiten09/12/2017Tip: 2 
Verover mij (Live)24/03/2018428
Ik ben van 't stroate (Live)28/04/2018353
Tokio (Live)12/05/2018Tip 
Als je gaat (Live)26/05/2018Tip 
Paradijs (Live)02/06/2018501
Gloria15/09/2018386
Vlinders in haar buik22/12/2018443
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Speeltijd29/10/2016194
Dertig09/06/2018137
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

sanremo
Member
****
goed

Patrick3
Member
******
Het nieuwe topalbum van Niels Een dikke proficiat en binnenkort op 1 in de album top 200
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.