Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Within Temptation - Resist

Cover Within Temptation - Resist
LP
Vertigo 060257701904
Digital Deluxe
Vertigo 00602577076091
Digital Extended Deluxe
Vertigo 00602577347641

Album

Jaar:2019
Label:VERTIGO
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/02/2019 (Positie 2)
Laatste week notering:16/02/2019 (Positie 11)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:6690 (389 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 1
de  Piek: 1 / Weken: 1
at  Piek: 4 / Weken: 1
nl  Piek: 2 / Weken: 2
be  Piek: 2 / Weken: 2 (V)
  Piek: 5 / Weken: 2 (W)
se  Piek: 11 / Weken: 1
es  Piek: 20 / Weken: 1

Tracks

01/02/2019
CD Vertigo Berlin 00602577019005 (UMG) / EAN 0602577019005
01/02/2019
Digital Vertigo Berlin 00602577018978 (UMG) / EAN 0602577018978
Toon detailsAlles beluisteren
1.Within Temptation feat. Jacoby Shaddix - The Reckoning
  4:11
2.Endless War
  4:09
3.Within Temptation feat. Anders Fridťn - Raise Your Banner
  5:34
4.Supernova
  5:36
5.Holy Ground
  4:10
6.In Vain
  4:25
7.Within Temptation feat. Jasper Steverlinck - Firelight
  4:47
8.Mad World
  4:57
9.Mercy Mirror
  3:49
10.Trophy Hunter
  5:51
   
01/02/2019
Limited Boxset - CD Vertigo 060257701901 (UMG) / EAN 0602577019012
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
T-Shirt L
   
01/02/2019
Limited Boxset - CD Vertigo 060257724633 (UMG) / EAN 0602577246333
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
T-Shirt M
   
01/02/2019
Deluxe - Digital Vertigo 00602577076091 (UMG) / EAN 0602577076091
Toon detailsAlles beluisteren
   
01/02/2019
Extended Deluxe - Digital Vertigo 00602577347641 (UMG) / EAN 0602577347641
Toon detailsAlles beluisteren
   
01/02/2019
Limited Boxset - CD Vertigo 060257724635 (UMG) / EAN 0602577246357
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
T-Shirt XL
   
01/02/2019
LP Vertigo 060257701904 (UMG) / EAN 0602577019043
Toon detailsAlles beluisteren
   

Within Temptation   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ice Queen16/02/2002317
Mother Earth01/06/2002336
Running Up That Hill14/06/2003481
Stand My Ground06/11/2004914
Memories12/02/2005269
Angels16/07/2005412
What Have You Done (Within Temptation feat. Keith Caputo)07/04/2007491
Utopia (Within Temptation feat. Chris Jones)07/11/2009377
Faster26/02/2011326
Sinťad14/05/2011Tip: 11 
Shot In The Dark15/10/2011Tip: 10 
Grenade20/10/2012Tip: 5 
Titanium27/04/2013Tip: 21 
Whole World Is Watching (Within Temptation feat. Dave Pirner)08/02/2014Tip: 9 
Firelight (Within Temptation feat. Jasper Steverlinck)15/12/2018Tip: 35 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mother Earth23/02/2002337
The Silent Force20/11/2004432
The Heart Of Everything17/03/2007235
Black Symphony (Within Temptation & The Metropole Orchestra)27/09/20081613
An Acoustic Night At The Theatre07/11/2009316
The Unforgiving02/04/2011350
The Q Music Sessions27/04/2013427
Hydra08/02/2014437
Let Us Burn - Elements & Hydra Live In Concert22/11/20143417
Resist09/02/201922
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

Pacadi
Member
****
ok

MeeLVIN
Member
******
Mit dem nach lang erwarteten siebten Album "Resist" zeigen Within Temptation wieder ein Mal, wie Metal Musik gemacht wird. Resist hat ganz klar nichts mit den ersten Alben von der Band und somit nichts mit Goth-Metal zu tun was sich viele Fans gewünscht hätten. Dafür finde ich, reiht sich Resist nach The Unforgiving und Hydra als bisher meiner Meinung nach bestes Werk in diese Triologi der Non-Goth Musik von Within Temptation. Sie haben sich lange Zeit gelassen für das Album und haben auch moderne Elektro Einflüsse mit einproduzieren lassen was das Album meiner Meinung nach noch interessanter und abwechslungsreicher macht.
Mit diesem Album setzt die Band meiner Meinung nach neue Massstäbe.
Meine Favouriten sind ganz klar: "Endless War, Supernova, In Vain, Mad World und Mercy Mirror". Die anderen 5 Tracks sind aber ebenfalls alle mehr als super gelungen und ergeben ein Klasse Longplayer.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.