Login
België (Vlaanderen)

Beirut - Gallipoli

Cover Beirut - Gallipoli
CD
4AD 4AD0121CD
LP
4AD 4AD0121LP
Digital
4AD 191400012165

Album

Jaar:2019
Label:4AD
Distributeur:V2
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/02/2019 (Positie 4)
Laatste week notering:16/02/2019 (Positie 12)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:6704 (386 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 21 / Weken: 1
de  Piek: 21 / Weken: 1
at  Piek: 10 / Weken: 1
nl  Piek: 36 / Weken: 1
be  Piek: 4 / Weken: 2 (V)
  Piek: 74 / Weken: 2 (W)
es  Piek: 48 / Weken: 1

Tracks

01/02/2019
CD 4AD 4AD0121CD / EAN 0191400012127
Toon detailsAlles beluisteren
1.When I Die
  3:16
2.Gallipoli
  4:06
3.Varieties Of Exile
  5:27
4.On Mainau Island
  2:13
5.I Giardini
  3:43
6.Gauze für Zah
  6:05
7.Corfu
  2:35
8.Landslide
  3:30
9.Family Curse
  3:23
10.Light In The Atoll
  3:59
11.We Never Lived Here
  4:12
12.Fin
  2:04
   
01/02/2019
LP 4AD 4AD0121LP / EAN 0191400012110
Toon detailsAlles beluisteren
   
01/02/2019
Digital 4AD 191400012165 / EAN 0191400012165
Toon detailsAlles beluisteren
   

Beirut   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nantes29/12/2007614
A Sunday Smile29/03/2008Tip: 12 
East Harlem02/07/2011Tip: 28 
Santa Fe17/09/2011Tip: 2 
No No No20/06/2015Tip: 33 
Gibraltar29/08/2015Tip: 35 
Gallipoli27/10/2018Tip: 15 
Landslide19/01/2019Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gulag Orkestar27/01/20074922
The Flying Club Cup20/10/2007354
March Of The Zapotec And Realpeople Holland21/02/2009118
The Rip Tide13/08/2011722
No No No19/09/2015823
Gallipoli09/02/201942
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
Prima nieuw album van Beirut.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.