Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bruce Springsteen - Western Stars

Cover Bruce Springsteen - Western Stars
Digital
Columbia 886447562147
LP
Columbia 19075937511
Cover Bruce Springsteen - Western Stars
LP Coloured Vinyl
Columbia 19075960331

Album

Jaar:2019
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/06/2019 (Positie 1)
Laatste week notering:20/07/2019 (Positie 7)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:4579 (988 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 4
de  Piek: 1 / Weken: 5
at  Piek: 1 / Weken: 4
fr  Piek: 3 / Weken: 3
nl  Piek: 1 / Weken: 5
be  Piek: 1 / Weken: 5 (V)
  Piek: 3 / Weken: 5 (W)
se  Piek: 3 / Weken: 5
fi  Piek: 3 / Weken: 3
no  Piek: 1 / Weken: 4
dk  Piek: 4 / Weken: 3
it  Piek: 1 / Weken: 5
es  Piek: 1 / Weken: 3
pt  Piek: 1 / Weken: 4
au  Piek: 1 / Weken: 4
nz  Piek: 1 / Weken: 4

Tracks

14/06/2019
CD Columbia 19075941972 (Sony) / EAN 0190759419724
14/06/2019
Digital Columbia 886447562147 (Sony) / EAN 0886447562147
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hitch Hikin'
  3:36
2.The Wayfarer
  4:18
3.Tucson Train
  3:29
4.Western Stars
  4:38
5.Sleepy Joe's Cafť
  3:12
6.Drive Fast (The Stuntman)
  4:15
7.Chasin' Wild Horses
  5:03
8.Sundown
  3:14
9.Somewhere North Of Nashville
  1:52
10.Stones
  4:44
11.There Goes My Miracle
  4:03
12.Hello Sunshine
  3:54
13.Moonlight Motel
  4:18
   
14/06/2019
Coloured Vinyl - LP Columbia 19075960331 (Sony) / EAN 0190759603314
Toon detailsAlles beluisteren
   
14/06/2019
LP Columbia 19075937511 (Sony) / EAN 0190759375112
Toon detailsAlles beluisteren
   

Bruce Springsteen   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Run15/11/1975291
The River20/06/1981248
Dancing In The Dark25/05/1985115
I'm On Fire06/07/1985113
Born In The U.S.A.06/07/1985910
Glory Days31/08/1985156
My Hometown04/01/1986274
War (Live) (Bruce Springsteen & The E Street Band)06/12/1986109
Fire (Live) (Bruce Springsteen & The E Street Band)21/03/1987391
Brilliant Disguise17/10/1987126
Tougher Than The Rest30/07/1988226
Human Touch28/03/1992310
Better Days13/06/1992285
Streets Of Philadelphia19/02/1994220
Missing24/08/1996393
Lonesome Day11/01/2003Tip: 18 
Working On A Dream14/02/2009481
We Take Care Of Our Own28/01/2012Tip: 14 
Death To My Hometown05/05/2012Tip: 51 
Rocky Ground25/08/2012Tip: 83 
High Hopes [2013]30/11/2013Tip: 36 
Just Like Fire Would (Bruce Springsteen feat. Tom Morello)18/01/2014Tip: 67 
Hello Sunshine04/05/2019Tip: 11 
There Goes My Miracle25/05/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Greatest Hits01/04/1995150
The Ghost Of Tom Joad02/12/19951410
Tracks21/11/1998315
18 Tracks24/04/1999345
Live In New York City (Bruce Springsteen & The E Street Band)07/04/2001710
The Rising10/08/2002222
The Essential22/11/20031912
Devils & Dust30/04/2005117
Born To Run03/12/2005676
We Shall Overcome - The Seeger Sessions29/04/2006341
Live In Dublin (Bruce Springsteen with The Sessions Band)09/06/2007813
Magic06/10/2007319
Working On A Dream31/01/2009129
Greatest Hits (Bruce Springsteen & The E Street Band)06/06/2009613
The Collection 1973-8411/09/2010981
The Promise20/11/20101916
Wrecking Ball10/03/2012148
Collection: 1973-201220/04/20132427
Live / 1975-85 (Bruce Springsteen & The E Street Band)20/07/2013668
High Hopes18/01/2014133
The Ties That Bind - The River Collection12/12/20151313
Chapter And Verse01/10/2016435
The Album Collection Vol. 2 1987-199626/05/20181421
Springsteen On Broadway22/12/2018315
Born In The U.S.A.08/06/20191842
Western Stars22/06/201915
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 8)

bluezombie
Member
****
.

Widmann1
Member
*****
Vielleicht hatte ich einfach nur mal wieder Lust auf den Boss, aber dieses Album gefällt mir richtig gut, obwohl die meisten Songs keine großen Refrain haben.

Die große Ausnahme und mein Lieblingssong des Albums:

There Goes My Miracle

da_hooliii
Member
****
Kommt nicht so wirklich an vorherige Alben von ihm heran. Ein paar Songs sind ganz gut. Der Rest überzeugt mich jetzt nicht so.

gherkin
Member
*****
In mijn ogen een prima nieuw album van de legendarische Bruce Springsteen.

fabio
Member
*****
super

Rootje
Member
****
Erg solide album wederom van The Boss.
Echter het stevig rocken doet hij niet meer.

vinylfreak
Member
******
De jaren 80 zijn weer helemaal terug.
Madonna en Bruce Springsteen voeren de album lijsten aan over heel de wereld.
Daar mogen we trots op zijn.Er zijn al veel te veel grote artiesten overleden!!!!!!
Dus hou op met zeiken en koop die LP of CD of alletwee.

pede1
Member
*****
Sehr gutes, melancholisches Album von Bruce Springsteen. Ohne der E Street Band.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.