Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tool - Fear Inoculum

Cover Tool - Fear Inoculum
Digital
Volcano / RCA 886447895856
Cover Tool - Fear Inoculum
CD
Volcano / RCA 19075950552

Album

Jaar:2019
Label:RCA
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:07/09/2019 (Positie 1)
Laatste week notering:15/02/2020 (Positie 73)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:22
Positie aller tijden:1730 (3106 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 7
de  Piek: 2 / Weken: 12
at  Piek: 3 / Weken: 5
fr  Piek: 9 / Weken: 5
nl  Piek: 3 / Weken: 6
be  Piek: 1 / Weken: 22 (V)
  Piek: 4 / Weken: 12 (W)
se  Piek: 7 / Weken: 2
fi  Piek: 2 / Weken: 4
no  Piek: 1 / Weken: 5
dk  Piek: 4 / Weken: 2
it  Piek: 2 / Weken: 7
es  Piek: 3 / Weken: 7
pt  Piek: 1 / Weken: 10
au  Piek: 1 / Weken: 14
nz  Piek: 1 / Weken: 14

Tracks

30/08/2019
Special Edition - CD Volcano / RCA 19075950552 (Sony) / EAN 0190759505526
30/08/2019
Digital Volcano / RCA 886447895856 (Sony) / EAN 0886447895856
Toon detailsAlles beluisteren
1.Fear Inoculum
  10:20
2.Pneuma
  11:53
3.Litanie contre la peur
  2:14
4.Invincible
  12:44
5.Legion Inoculant
  3:10
6.Descending
  13:37
7.Culling Voices
  10:05
8.Chocolate Chip Trip
  4:48
9.7empest
  15:43
10.Mockingbeat
  2:06
Tri-fold Softpack Video Brochure featuring: CD, a 4inch HD rechargeable screen with exclusive video content (approx 7min), charging cable, 2 watt speaker & 36 page booklet. Physical album is 79 min + the video contained in packaging. Includes a download card.
   
13/12/2019
CD Volcano / RCA 19075975822 (Sony) / EAN 0190759758229
Toon detailsAlles beluisteren
1.Fear Inoculum
  10:20
2.Pneuma
  11:53
3.Litanie contre la peur
  2:14
4.Invincible
  12:44
5.Legion Inoculant
  3:10
6.Descending
  13:37
7.Culling Voices
  10:05
8.Chocolate Chip Trip
  4:48
9.7empest
  15:43
10.Mockingbeat
  2:06
   

Tool   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fear Inoculum17/08/2019Tip: 7 
Pneuma08/02/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lateralus26/05/20011322
10 000 Days06/05/2006143
Undertow13/07/2019364
∆nima10/08/2019226
Fear Inoculum07/09/2019122
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.33 (Reviews: 3)

Widmann1
Member
****
Wieder mal eine Band aus dem Progrock-Sektor, die mich mit ihrer musikalischen Komplexität überfordern. Dabei höre ich mir das durchaus gerne und interessiert an.

gherkin
Member
******
Het nieuwste album van Tool is absoluut het wachten waard.

kaztor
Member
******
Magistrale terugkeer van dit viertal na 13 jaar stilte.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.