Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Michael Kiwanuka - Kiwanuka

Cover Michael Kiwanuka - Kiwanuka
LP Limited Yellow Vinyl
Universal 0602577952883

Album

Jaar:2019
Label:POLYDOR
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/11/2019 (Positie 4)
Laatste week notering:16/11/2019 (Positie 9)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:6912 (389 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 8 / Weken: 2
de  Piek: 23 / Weken: 2
at  Piek: 31 / Weken: 2
nl  Piek: 6 / Weken: 2
be  Piek: 4 / Weken: 2 (V)
  Piek: 56 / Weken: 2 (W)
se  Piek: 59 / Weken: 1
fi  Piek: 25 / Weken: 1
it  Piek: 79 / Weken: 1
es  Piek: 27 / Weken: 1
pt  Piek: 13 / Weken: 1
au  Piek: 39 / Weken: 1
nz  Piek: 37 / Weken: 1

Tracks

01/11/2019
CD Polydor 7795275 (UMG) / EAN 0602577952753
01/11/2019
Deluxe Hardcover Edition - CD Polydor 7795281 (UMG) / EAN 0602577952814
Toon detailsAlles beluisteren
1.You Ain't The Problem
  4:10
2.Rolling
  2:51
3.I've Been Dazed
  4:25
4.Piano Joint (This Kind Of Love) (Intro)
  2:18
5.Piano Joint (This Kind Of Love)
  3:51
6.Another Human Being [Interlude]
  1:51
7.Living In Denial
  3:31
8.Hero
  4:39
9.Hard To Say Goodbye
  7:05
10.Final Days
  4:10
11.Interlude (Loving The People)
  2:42
12.Solid Ground
  3:53
13.Light
  4:30
   
01/11/2019
LP Polydor 060257795277 (UMG) / EAN 0602577952777
Toon detailsAlles beluisteren
   
01/11/2019
Digital Polydor 19UMGIM61784 / 00602508072338 (UMG) / EAN 0602508072338
Toon detailsAlles beluisteren
1.You Ain't The Problem
  4:09
2.Rolling
  2:51
3.I've Been Dazed
  4:25
4.Piano Joint (This Kind Of Love) (Intro)
  2:18
5.Piano Joint (This Kind Of Love)
  3:51
6.Another Human Being [Interlude]
  1:51
7.Living In Denial
  3:31
8.Hero (Intro)
  1:20
9.Hero
  3:19
10.Hard To Say Goodbye
  7:05
11.Final Days
  4:11
12.Interlude (Loving The People)
  2:42
13.Solid Ground
  3:53
14.Light
  5:48
   
01/11/2019
Limited Yellow Vinyl - LP Universal 0602577952883 (UMG) / EAN 0602577952883
Toon detailsAlles beluisteren
   

Michael Kiwanuka   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tell Me A Tale17/12/2011Tip: 18 
Home Again21/01/2012317
I'll Get Along28/04/2012Tip: 4 
Bones23/06/2012Tip: 17 
You've Got Nothing To Lose08/03/2014Tip: 46 
Black Man In A White World09/04/2016Tip: 31 
Love & Hate23/07/2016Tip: 24 
One More Night05/11/2016Tip: 46 
Cold Little Heart01/04/2017Tip: 35 
Money (Michael Kiwanuka & Tom Misch)29/06/2019Tip: 12 
You Ain't The Problem24/08/2019Tip: 18 
Hero19/10/2019Tip: 5 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Home Again17/03/2012236
Love & Hate23/07/2016940
Kiwanuka09/11/201942
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

Rootje
Member
*****
Lekkere soulvolle plaat met vleugjes jazz en rock van deze Brit met Oegandese roots.
Bevalt me wel.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.