Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Niels Destadsbader - Boven de wolken

Cover Niels Destadsbader - Boven de wolken
CD
Mostiko AL312555 (be)

Album

Jaar:2019
Label:MOSTIKO
Distributeur:CNR
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/10/2019 (Positie 1)
Laatste week notering:16/11/2019 (Positie 3)
Piekpositie:1 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:5211 (798 Punten)
Belgische albums:26/10/2019 / Piek: 1 / Weken: 4
In de landen:
be  Piek: 1 / Weken: 4 (V)

Tracks

18/10/2019
CD Mostiko AL312555 (CNR) [be] / EAN 5411530822195
18/10/2019
Digital Mostiko 5411530823031 (CNR) [be] / EAN 5411530823031
Toon detailsAlles beluisteren
1.Boven de wolken
  3:45
2.Kijk niet om
  3:30
3.Annelies
  3:48
4.Niemand zo mooi
  3:02
5.Nu je me loslaat
  3:27
6.Voor jou alleen
  3:52
7.Mee naar boven
  3:28
8.Ben ik bij jou
  3:26
9.Met z'n allen
  3:16
10.In de lucht
  3:36
11.Als we samen zijn
  3:18
12.Wat zou ik zonder jou
  3:51
   

Niels Destadsbader   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jij bent van mij11/07/2009186
Vrij02/04/2011Tip: 39 
Hou je me vast31/12/2011Tip: 25 
Helemaal weg van jou19/05/2012Tip: 30 
Move tegen pesten (Slongs Dievanongs & Niels Destadsbader)08/03/2014361
Groen21/06/2014Tip: 77 
Dansen15/11/2014Tip: 9 
Hey pa24/10/20151710
Vandaag25/06/2016Tip: 2 
Speeltijd29/10/2016376
Een beetje anders (Niels & Wiels)26/11/2016223
Skwon meiske (Niels & Wiels)01/04/20172111
Sara23/09/2017445
Tranen met tuiten09/12/2017Tip: 2 
Verover mij (Live)24/03/2018428
Ik ben van 't stroate (Live)28/04/2018353
Tokio (Live)12/05/2018Tip 
Als je gaat (Live)26/05/2018Tip 
Paradijs (Live)02/06/2018501
Gloria15/09/2018386
Vlinders in haar buik22/12/2018443
Door jou (Niels Destadsbader, Paul Michiels & Sarah Bettens)20/04/2019Tip: 1 
Mee naar boven18/05/20192219
Annelies28/09/2019317
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Speeltijd29/10/20161133
Dertig09/06/2018176
Boven de wolken26/10/201914
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 3)

nep
Member
******
Staan mooie liedjes op het album

Patrick3
Member
******
Schitterend album een absolute aanrader

giuseppetresonie
Member
***
Niet mijn ding, maar wel tof album binnen zijn genre.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.