Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Niels Destadsbader - Boven de wolken

Cover Niels Destadsbader - Boven de wolken
CD
Mostiko AL312555 (be)
Cover Niels Destadsbader - Boven de wolken
CD Fan-Editie
Mostiko AL312552 (be)

Album

Jaar:2019
Label:MOSTIKO
Distributeur:CNR
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/10/2019 (Positie 1)
Laatste week notering:28/03/2020 (Positie 15)
Piekpositie:1 (9 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:23
Positie aller tijden:1039 (4544 Punten)
Belgische albums:26/10/2019 / Piek: 1 / Weken: 23
In de landen:
be  Piek: 1 / Weken: 23 (V)

Tracks

18/10/2019
CD Mostiko AL312555 (CNR) [be] / EAN 5411530822195
18/10/2019
Digital Mostiko 5411530823031 (CNR) [be] / EAN 5411530823031
Toon detailsAlles beluisteren
1.Boven de wolken
  3:45
2.Kijk niet om
  3:30
3.Annelies
  3:48
4.Niemand zo mooi
  3:02
5.Nu je me loslaat
  3:27
6.Voor jou alleen
  3:52
7.Mee naar boven
  3:28
8.Ben ik bij jou
  3:26
9.Met z'n allen
  3:16
10.In de lucht
  3:36
11.Als we samen zijn
  3:18
12.Wat zou ik zonder jou
  3:51
   
14/02/2020
Fan-Editie - CD Mostiko AL312552 (CNR) [be] / EAN 5411530823642
Toon detailsAlles beluisteren
1.Boven de wolken
  3:45
2.Kijk niet om
  3:30
3.Annelies
  3:48
4.Niemand zo mooi
  3:02
5.Nu je me loslaat
  3:27
6.Voor jou alleen
  3:52
7.Mee naar boven
  3:28
8.Ben ik bij jou
  3:26
9.Met z'n allen
  3:16
10.In de lucht
  3:36
11.Als we samen zijn
  3:18
12.Wat zou ik zonder jou
  3:54
Bonus Tracks
13.Hoofd op m'n schouder
  3:31
14.Hey pa (Live - Sportpaleis 2019)
  3:09
15.Skwon meiske (Live - Sportpaleis 2019)
  4:30
16.Annelies (Live - Sportpaleis 2019)
  3:53
17.Paradijs (Live - Sportpaleis 2019)
  3:07
DVD:
Sportpaleis 2019
1. Ouverture / Verover mij
2. Boven de wolken
3. Annelies
4. Speeltijd
5. Als we samen zijn
6. Hou je me vast
7. Vandaag
8. Paradijs
9. Ben ik bij jou
10. Niels Destadsbader & Nielson - Sexy als ik dans
11. Nu je me loslaat
12. Ik ben van 't stroate
13. Hey pa
14. Gloria
15. Met z'n allen
16. Het licht gaat uit
17. Niels Destadsbader & Bart Peeters - TeleRomeo / Ik hou van folk
18. Sara
19. Dansen
20. Skwon meiske
21. Mee naar boven
22. Wat zou ik zonder jou
23. Verover mij
   

Niels Destadsbader   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jij bent van mij11/07/2009186
Vrij02/04/2011Tip: 39 
Hou je me vast31/12/2011Tip: 25 
Helemaal weg van jou19/05/2012Tip: 30 
Move tegen pesten (Slongs Dievanongs & Niels Destadsbader)08/03/2014361
Groen21/06/2014Tip: 77 
Dansen15/11/2014Tip: 9 
Hey pa24/10/20151710
Vandaag25/06/2016Tip: 2 
Speeltijd29/10/2016376
Een beetje anders (Niels & Wiels)26/11/2016223
Skwon meiske (Niels & Wiels)01/04/20172111
Sara23/09/2017445
Tranen met tuiten09/12/2017Tip: 2 
Verover mij (Live)24/03/2018428
Ik ben van 't stroate (Live)28/04/2018353
Tokio (Live)12/05/2018Tip 
Als je gaat (Live)26/05/2018Tip 
Paradijs (Live)02/06/2018501
Gloria15/09/2018386
Vlinders in haar buik22/12/2018443
Door jou (Niels Destadsbader, Paul Michiels & Sarah Bettens)20/04/2019Tip: 1 
Mee naar boven18/05/20192219
Annelies28/09/20193010
Wat zou ik zonder jou11/01/2020299
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Speeltijd29/10/20161152
Dertig09/06/2018195
Boven de wolken26/10/2019123
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 4)

paswwwe
Member
*****
Lekker en prettig en goed mooi

nep
Member
******
Staan mooie liedjes op het album

Patrick3
Member
******
Schitterend album een absolute aanrader

giuseppetresonie
Member
***
Niet mijn ding, maar wel tof album binnen zijn genre.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.