Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Compact Disk Dummies - Neon Fever Dream

Cover Compact Disk Dummies - Neon Fever Dream
CD
541 / N.E.W.S. 541909CD (be)

Album

Jaar:2020
Label:541/NEWS
Distributeur:NEWS/PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/05/2020 (Positie 4)
Laatste week notering:23/05/2020 (Positie 4)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:8674 (197 Punten)
Belgische albums:23/05/2020 / Piek: 4 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 4 / Weken: 1 (V)

Tracks

15/05/2020
CD 541 / N.E.W.S. 541909CD (PIAS) [be] / EAN 5414165115427
15/05/2020
Digital 541 / N.E.W.S. 5414165115595 [be] / EAN 5414165115595
15/05/2020
LP 541 / N.E.W.S. 541909 [be] / EAN 5414165115410
Toon detailsAlles beluisteren
1.On Repeat
  5:08
2.Millionaire
  4:51
3.Everybody's Lonely
  5:13
4.Matter Of Time
  3:53
5.Neon Fever Dream
  4:29
6.I Remember
  3:56
7.Easy Life
  4:06
8.(Fell In Love With A) Hologram
  5:31
9.Kyoto Protocol
  3:32
10.The Drugs Don't Work
  5:00
   

Compact Disk Dummies   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Reeling30/03/2013386
Mess With Us20/07/2013Tip: 36 
What You Want14/09/2013Tip: 14 
Holy Love19/03/2016Tip: 13 
Silver25/06/2016Tip 
Girls Keep Drinking24/09/2016Tip: 22 
Remain In Light25/02/2017Tip: 43 
Trollenknots (Rik Verheye feat. Jonas, Lennert & Janus)22/12/2018Tip: 29 
Cry For Me01/06/2019Tip: 13 
Satellites (Compact Disk Dummies feat. Tom Barman)28/09/2019Tip: 8 
I Remember21/03/2020Tip: 3 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Silver Souls14/05/20161222
Neon Fever Dream23/05/202041
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.