Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bob Dylan - Rough And Rowdy Ways

Cover Bob Dylan - Rough And Rowdy Ways
Digital
Columbia 886448465690
Cover Bob Dylan - Rough And Rowdy Ways
LP
Columbia 19439780991

Album

Jaar:2020
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/06/2020 (Positie 2)
Laatste week notering:04/07/2020 (Positie 3)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:7013 (397 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 1
de  Piek: 1 / Weken: 2
at  Piek: 1 / Weken: 1
fr  Piek: 4 / Weken: 1
nl  Piek: 1 / Weken: 2
be  Piek: 2 / Weken: 2 (V)
  Piek: 5 / Weken: 2 (W)
se  Piek: 3 / Weken: 2
fi  Piek: 14 / Weken: 1
no  Piek: 1 / Weken: 1
dk  Piek: 6 / Weken: 1
it  Piek: 4 / Weken: 1
pt  Piek: 1 / Weken: 1
au  Piek: 2 / Weken: 1
nz  Piek: 1 / Weken: 1

Tracks

19/06/2020
CD Columbia 19439780982 (Sony) / EAN 0194397809824
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.I Contain Multitudes
  4:36
2.False Prophet
  6:00
3.My Own Version Of You
  6:41
4.I've Made Up My Mind To Give Myself To You
  6:32
5.Black Rider
  4:12
6.Goodbye Jimmy Reed
  4:13
7.Mother Of Muses
  4:29
8.Crossing The Rubicon
  7:22
9.Key West (Philosopher Pirate)
  9:34
CD 2:
1.Murder Most Foul
  16:54
   
19/06/2020
Digital Columbia 886448465690 (Sony) / EAN 0886448465690
Toon detailsAlles beluisteren
   
17/07/2020
LP Columbia 19439780991 (Sony) / EAN 0194397809916
Toon detailsAlles beluisteren
   

Bob Dylan   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wigwam12/09/1970912
Tight Connection To My Heart (Has Anybody Seen My Love?)29/06/1985382
Duquesne Whistle15/09/2012Tip: 71 
Stay With Me07/02/2015Tip: 67 
Melancholy Mood23/04/2016Tip: 43 
I Could Have Told You11/02/2017Tip 
I Contain Multitudes25/04/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
MTV Unplugged06/05/1995273
Time Out Of Mind04/10/1997115
The Bootleg Series Vol. 4: Live 1966 - The "Royal Albert Hall" Concert24/10/1998273
The Essential09/06/2001372
Love And Theft15/09/200176
The Bootleg Series Vol. 6: Live 1964 Concert At Philharmonic Hall10/04/2004773
The Bootleg Series Vol. 7: No Direction Home (Soundtrack / Bob Dylan)17/09/2005316
Modern Times02/09/2006231
Dylan [2007]06/10/20072618
The Bootleg Series Vol. 8: Tell Tale Signs - Rare And Unreleased - 1989-200611/10/20081214
Together Through Life02/05/2009316
Christmas In The Heart17/10/20092212
The Bootleg Series Vol. 9: The Witmark Demos - 1962-196423/10/2010245
Tempest15/09/2012229
Another Self Portrait (1969-1971) - The Bootleg Series Vol. 1031/08/2013325
The Complete Album Collection Vol. One09/11/2013866
The 30th Anniversary Concert Celebration08/03/2014865
The Bootleg Series Vol. 11: The Basement Tapes - Raw (Bob Dylan And The Band)08/11/20141519
Shadows In The Night07/02/2015328
The Bootleg Series Vol. 12 - 1965-1966: The Best Of The Cutting Edge14/11/2015812
Fallen Angels28/05/2016322
The 1966 Live Recordings19/11/2016883
The Real Royal Albert Hall 1966 Concert!10/12/20165810
Triplicate08/04/2017713
The Bootleg Series Vol. 13 / 1979-1981 - Trouble No More11/11/20171111
The Bootleg Series Vol. 14 - More Blood, More Tracks10/11/201868
Nashville Skyline30/03/20191211
The Rolling Thunder Revue - The 1975 Live Recordings15/06/2019184
Travelin' Thru - The Bootleg Series Vol. 15 1967-196909/11/2019117
Rough And Rowdy Ways27/06/202022
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 4)

Widmann1
Member
****
Ein für mich überraschend gut hörbares Album des Altmeisters.

fabio
Member
****
gut

vinylfreak
Member
******
Bob Dylan op nr.1 en Neil Young op nr.2 in de Album Top 100.Oude tijden herleven.

musikmannen
Member
******
Great
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.