Login
België (Vlaanderen)

Gabriel Rios - Flore

Cover Gabriel Rios - Flore
CD
Angelhead 19439844552 (be)

Album

Jaar:2021
Label:ANGELHEAD
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/02/2021 (Positie 2)
Laatste week notering:27/02/2021 (Positie 2)
Piekpositie:2 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:7139 (398 Punten)
In de landen:
be  Piek: 2 / Weken: 2 (V)

Tracks

12/02/2021
CD Angelhead 19439844552 (Sony) [be] / EAN 0194398445526
12/02/2021
Digital Angelhead 886448895121 (Sony) [be] / EAN 0886448895121
Toon detailsAlles beluisteren
1.Intro
0:28
2.Alma mía
  1:58
3.(Vuelta)
1:24
4.Ausencia (2021)
4:04
5.Gabriel Rios feat. Devendra Banhart - La torre
  3:54
6.No soy de aquí, no soy de allá
  3:33
7.El diablo
3:42
8.Flore
  3:55
9.Panteón de amor
5:08
10.El ratón (2021)
4:05
11.Vagabundo
2:56
12.Mujer divina
5:25
13.Marinera
5:30
   

Gabriel Rios   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unrock02/07/2005Tip: 4 
What's This? (Franti, Rios & Kowlier)30/12/200654
Angelhead / Porque te vas07/04/20071514
Baby Lone Star18/08/2007414
I'm Gonna Die Tonight17/11/2007Tip: 6 
Stay / Voodoo Chile08/03/2008Tip: 11 
Hallelujah (Natalia & Gabriel Rios)06/02/2010114
Dauphine06/11/20101611
Straight Song09/04/2011Tip: 25 
You Will Go Far04/06/2011Tip: 28 
Tidal Wave22/10/2011Tip: 33 
Gulliver05/11/2011Tip: 33 
El ratón18/02/2012Tip: 33 
Gold02/11/2013424
Police Sounds25/01/2014Tip: 7 
Song No. 726/04/2014Tip: 8 
Skip The Intro09/08/2014Tip: 24 
Swing Low25/10/2014Tip: 12 
World Of Sex28/02/2015Tip: 53 
In My Days Of Darkness (Gabriel Rios feat. Lieven Tavernier)26/09/2015Tip: 56 
No soy de aquí14/11/2020Tip: 18 
La torre (Gabriel Rios feat. Devendra Banhart)23/01/2021Tip: 16 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ghostboy31/01/20046118
En vivo26/11/20052726
Angelhead21/04/2007255
The Dangerous Return04/12/2010919
Two Compilations10/12/20117815
This Marauder's Midnight27/09/2014167
Flore20/02/202122
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
Gabriel Rios keerde voor z'n nieuwste album terug naar z'n roots. En dat was geen slechte keuze want dat album is best wel schoontjes in orde.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.