Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Amatorski - Fragment

Cover Amatorski - Fragment
CD-Single Promo
Crammed cram 238.2P (be)

Nummer

Jaar:2014
Muziek/Tekst:Inne Eysermans
Producer:Inne Eysermans
Sebastiaan Van den Branden
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

29/09/2014
Promo - CD-Single Crammed cram 238.2P (PIAS) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Fragment
  3:51
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:51From Clay To FiguresCrammed
CRAM235
Album
CD
18/04/2014
3:51Fragment [Promo]Crammed
cram 238.2P
Single
CD-Single
29/09/2014

Amatorski   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Come Home15/05/20101030
The King23/10/2010Tip: 13 
Soldier28/05/2011333
Never Told10/09/2011Tip: 27 
22 Februar17/12/2011Tip: 49 
How Are You?20/04/2013Tip: 67 
Hudson08/03/2014Tip: 35 
U-Turn03/05/2014Tip: 44 
Hear Me26/03/2016Tip 
Welcome27/05/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
TBC21/05/2011524
From Clay To Figures19/04/2014627
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 5)

SeanBond_007
Member
***
Zeer mooi, en inderdaad fraai voortkabbelend.

Iebiewiebie
Member
***
Ik hou wel van deze rustig voortkabbelende sound. Zeker wel! Mooi plaatje, maar of dit een echte hit gaat worden is de vraag, al zou dat niet het streefdoel mogen of moeten zijn bij dit soort release. 3,75

gherkin
Member
******
Alweer een schitterend nummer van Amatorski.

Der_Nagel
Member
****
einmal mehr äusserst liebenswürdig von Inne Eysermans gesungenes Stück, entspannender Ausklang des Stücks, aufgerundete 3.5…
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.