Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Amatorski - Het onverwachte antwoord

Nummer

Jaar:2015
Muziek/Tekst:Inne Eysermans
Patricia De Martelaere
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:28Radio 1 BoeksongsVRT Line Extensions
VRT 2015004-0
Compilatie
Digital
27/11/2015

Amatorski   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Come Home15/05/20101030
The King23/10/2010Tip: 13 
Soldier28/05/2011333
Never Told10/09/2011Tip: 27 
22 Februar17/12/2011Tip: 49 
How Are You?20/04/2013Tip: 67 
Hudson08/03/2014Tip: 35 
U-Turn03/05/2014Tip: 44 
Hear Me26/03/2016Tip 
Welcome27/05/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
TBC21/05/2011524
From Clay To Figures19/04/2014627
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 2)

Patrick3
Member
*****
Héél mooi
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.