Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alvaro Soler - Ella

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:32Mar de coloresAirforce1
06025 6751693
Album
CD
07/09/2018

Alvaro Soler   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
El mismo sol11/07/2015822
Agosto21/11/2015Tip: 54 
Sofia02/07/2016119
Animal04/03/2017Tip: 22 
La cintura19/05/2018323
Loca30/03/20192113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Eterno agosto07/11/20153858
Mar de colores15/09/2018267
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 6)

Chartsfohlen
Member
****
Hatte bislang Probleme, Alvaro Soler in dieser spanischen Ecke als authentisch wahrzunehmen, aber dieser Titel wirkt von allen mir bekannten Soler-Nummern am "realsten". Stilvoll gemacht, ansprechend gelassen - hätte ich das in Spanien gehört, mir wäre nicht aufgefallen, dass der Song primär für den deutschen Markt angedacht ist.

Starke 4.

swiftie
Member
****
Wirklich sehr,sehr,sehr schön!

Kamala
Member
*****
...Ella elle a...

Widmann1
Member
*****
Ok, ich sagte nach Despacito geht bei mir nichts mehr, stimmt nicht ganz.

ShadowViolin
Member
****
Ein gemütlicher und eingängiger Song... 4*

southpaw
Member
****
Recht schöner Titel in gemäßigtem Tempo.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.