Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Regi & Milo Meskens - Ordinary

Cover Regi & Milo Meskens - Ordinary
Digital
Mostiko 5411530818730 (be)
Cover Regi & Milo Meskens - Ordinary
Digital
Mostiko 5411530819058 (be)
Cover Regi & Milo Meskens - Ordinary
Cover

Nummer

Jaar:2018
Label:MOSTIKO
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Regi Penxten
Timofey Reznikov
Lester Williams
Milo Meskens
Producer:Regi Penxten
Timofey Reznikov
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Milo Meskens (Ordinary (Acoustic))
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/12/2018 (Positie 19)
Laatste week notering:16/02/2019 (Positie 4)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:4250 (346 Punten)
Airplay:22/12/2018 / Piek: 5 / Weken: 9
Dance:22/12/2018 / Piek: 5 / Weken: 9
In de landen:
be  Piek: 4 / Weken: 9 (V)
  Tip (W)

Tracks

14/12/2018
Digital Mostiko 5411530818730 (CNR) [be] / EAN 5411530818730
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ordinary
  2:50
   
25/01/2019
Digital Mostiko 5411530819058 (CNR) [be] / EAN 5411530819058
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ordinary (Brieuc & Gregor Potter Remix)
  2:50
   
01/02/2019
Digital Mostiko - (CNR) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ordinary (Boostedkids & Luis Rodriguez Remix)
  3:29
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:50OrdinaryMostiko
5411530818730
Single
Digital
14/12/2018
Brieuc & Gregor Potter Remix2:50OrdinaryMostiko
5411530819058
Single
Digital
25/01/2019
Boostedkids & Luis Rodriguez Remix3:29OrdinaryMostiko
-
Single
Digital
01/02/2019
2:50MNM Big Hits 2019 Vol. 1Universal
538.675-4
Compilatie
CD
15/02/2019

Regi   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lonely (Trancelucent feat. Regi)02/10/2004316
No Music24/09/2005610
I Fail (Regi & Scala)09/06/2007524
AAA Anthem (Regi & BP)27/10/2007416
Punish (Regi & Koen Buyse)23/02/200899
Night And Day (Regi & Tom Helsen)21/06/2008419
Loaded Gun (Regi & Tyler)19/12/2009116
Hang On (Regi & Stan Van Samang)19/06/2010109
Take It Off (Regi & Kaya Jones)18/09/2010138
Runaway (Regi & Tyler)18/12/2010Tip: 5 
We Be Hot (Regi & Turbo B feat. Ameerah)16/07/201198
Momentum (Dimitri Vegas, Like Mike & Regi)03/03/2012710
Our Love (Stereo Palma vs. Regi feat. Craig David)22/12/2012174
Reckless (Regi feat. Moya)22/02/201436
Invincible (Regi feat. Moya)10/05/2014146
Wait Till Tomorrow (Yves V & Regi feat. Mitch Crown)04/10/201427
When It Comes To Love (Regi & Lester Williams feat. Patti Russo)12/09/201558
The Party Is Over (Regi & Sem Thomasson feat. LX)07/11/201586
Elegantly Wasted (Regi & Scala)21/11/2015145
Should Have Been There30/07/20163413
Where Did You Go (Summer Love)08/07/2017122
You Have A Heart (Regi & OT)16/12/2017318
Ellie (Regi feat. Jake Reese)19/05/2018135
Ordinary (Regi & Milo Meskens)22/12/201849
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Best Of03/12/2005818
Registrated10/11/2007255
Registrated 203/07/2010133
Voices07/11/2015120
 

Milo Meskens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Here With Me30/01/20162310
New Beginning15/04/2017925
Twenty One14/10/20171820
Stone Cold Liar03/03/20181318
Let You Go10/11/20182612
Ordinary (Regi & Milo Meskens)22/12/201849
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Contrast07/04/2018829
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 3)

ericwyns
ultratop.be
****
Geslaagde samenwerking, vermoedelijk zal dit wel een dikke hit worden in de Ultratop 50 de komende maanden.
4+

GeMes
Member
******
verrassend anders, maar de knappe stem van Milo maakt het een sterk nummer

gherkin
Member
****
Regi en Milo Meskens slaan de handen in elkaar voor een plaatje dat niet te verkeerd klinkt en zomaar even mooi zou kunnen gaan scoren.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.