Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Marco Borsato, Armin van Buuren & Davina Michelle - Hoe het danst

Cover Marco Borsato, Armin van Buuren & Davina Michelle - Hoe het danst
Digital
Universal 19UMGIM37219 / 00602577832628
Digital
Universal 19UMGIM37219 (nl)

Nummer

Jaar:2019
Label:UNIVERSAL
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:John Ewbank
Armin van Buuren
Benno de Goey
Producer:John Ewbank
Armin van Buuren
Benno de Goey
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/06/2019 (Positie 46)
Laatste week notering:09/11/2019 (Positie 4)
Piekpositie:1 (10 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:23
Positie aller tijden:240 (1023 Punten)
Airplay:22/06/2019 / Piek: 1 / Weken: 21
Dance:06/07/2019 / Piek: 5 / Weken: 19
Ultratip Bubbling Under:18/05/2019 / Piek: 9 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 2 / Weken: 27
be  Piek: 1 / Weken: 23 (V)

Tracks

10/05/2019
Digital Universal 19UMGIM37219 / 00602577832628 (UMG) / EAN 0602577832628
Toon detailsAlles beluisteren
1.Marco Borsato / Armin van Buuren / Davina Michelle - Hoe het danst
  4:12
   
28/06/2019
EP - Digital Universal 19UMGIM37219 (UMG) [nl] / EAN 0602508024481
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hoe het danst
  4:12
2.Hoe het danst (Sing-A-Long Marco-versie)
5:18
3.Hoe het danst (Sing-A-Long Davina-versie)
5:18
4.Hoe het danst (Instrumental)
5:18
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:12Hoe het danstUniversal
19UMGIM37219 / 00602577832628
Single
Digital
10/05/2019
4:12Hoe het danst [EP]Universal
19UMGIM37219
Single
Digital
28/06/2019
Sing-A-Long Marco-versie5:18Hoe het danst [EP]Universal
19UMGIM37219
Single
Digital
28/06/2019
Sing-A-Long Davina-versie5:18Hoe het danst [EP]Universal
19UMGIM37219
Single
Digital
28/06/2019
Instrumental5:18Hoe het danst [EP]Universal
19UMGIM37219
Single
Digital
28/06/2019
»» alles tonen

Armin van Buuren   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Yet Another Day (Armin van Buuren feat. Ray Wilson)08/03/2003Tip: 14 
Burned With Desire (Armin van Buuren feat. Justine Suissa)17/04/2004Tip: 4 
In And Out Of Love (Armin van Buuren feat. Sharon den Adel)20/09/20081022
Unforgivable (Armin van Buuren feat. Jaren)07/03/2009412
Never Say Never (Armin van Buuren feat. Jacqueline Govaert)22/08/2009282
Not Giving Up On Love (Armin van Buuren vs Sophie Ellis-Bextor)04/09/2010265
Youtopia (Armin van Buuren feat. Adam Young)28/01/2012Tip: 87 
J'ai envie de toi (Armin van Buuren pres. Gaia)09/06/2012Tip: 75 
This Is What It Feels Like (Armin van Buuren feat. Trevor Guthrie)18/05/2013821
Beautiful Life (Armin van Buuren feat. Cindy Alma)28/09/2013Tip: 17 
Save My Night25/01/2014Tip: 36 
Ping Pong12/07/2014382
In And Out Of Love (Lost Frequencies Remix) (Armin van Buuren feat. Sharon den Adel)21/03/2015Tip: 31 
Another You (Armin van Buuren feat. Mr. Probz)16/05/20151011
Stardust (Jean-Michel Jarre & Armin van Buuren)08/08/2015Tip: 78 
Off The Hook (Hardwell & Armin van Buuren)10/10/2015Tip: 51 
Strong Ones (Armin van Buuren feat. Cimo Fršnkel)07/11/2015Tip: 23 
Heading Up High (Armin van Buuren feat. Kensington)20/02/2016Tip 
I Need You (Armin van Buuren & Garibay feat. Olaf Blackwood)21/01/2017Tip: 4 
Sunny Days (Armin van Buuren feat. Josh Cumbee)01/07/2017Tip: 37 
You Are (Armin van Buuren and Sunnery James & Ryan Marciano)26/08/2017Tip 
Sex, Love & Water (Armin van Buuren feat. Conrad Sewell)10/02/2018Tip: 25 
Therapy (Armin van Buuren feat. James Newman)28/04/2018Tip 
Blah Blah Blah08/09/20181914
Wild Wild Son (Armin van Buuren feat. Sam Martin)27/10/2018Tip: 27 
Repeat After Me (Dimitri Vegas & Like Mike, Armin van Buuren & W&W)19/01/2019Tip: 39 
Lonely For You (Armin van Buuren feat. Bonnie McKee)23/02/2019Tip 
Turn It Up30/03/2019Tip 
Don't Give Up On Me (Armin van Buuren x Lucas & Steve feat. Josh Cumbee)06/04/2019Tip 
Phone Down (Armin van Buuren & Garibay)11/05/2019Tip 
Hoe het danst (Marco Borsato, Armin van Buuren & Davina Michelle)01/06/2019123
Something Real (Armin van Buuren & Avian Grays feat. Jordan Shaw)17/08/2019Tip 
Waking Up With You (Armin van Buuren feat. David Hodges)28/09/2019Tip 
Unlove You (Armin van Buuren feat. Ne-Yo)02/11/2019Tip: 34 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Imagine + Best Of11/10/20081816
Mirage18/09/2010108
Intense11/05/20131535
Armin Anthems - Ultimate Singles Collected15/11/2014846
Armin Only - Intense The Music13/12/20141431
Embrace07/11/2015405
Old Skool13/08/2016135
Club Embrace29/10/2016972
The Best Of Armin Only20/05/20171022
Balance02/11/2019752
 

Marco Borsato   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dromen zijn bedrog19/11/1994121
Waarom nou jij21/01/1995421
Je hoeft niet naar huis vannacht26/08/19951911
Kom maar bij mij11/11/1995481
Ik leef niet meer voor jou24/02/1996179
De waarheid04/01/19972916
Wie19/04/1997365
Wereld zonder jou (Marco Borsato & Trijntje Oosterhuis)26/07/1997Tip: 17 
Je zit op rozen29/11/1997Tip: 17 
De bestemming25/07/19981218
Het water / Speeltuin28/11/1998Tip: 15 
Binnen29/01/2000386
Lopen op het water (Marco en Sita)19/01/2002116
Zij18/05/20021214
Hart van een winnaar19/10/20022810
Afscheid nemen bestaat niet20/12/2003123
Voorbij (Marco Borsato & Do)06/03/2004216
Laat me gaan09/10/2004294
Because We Believe (Andrea Bocelli & Marco Borsato)11/02/2006421
Rood13/05/2006146
Everytime I Think Of You (Marco Borsato & Lucie Silvas)21/10/2006520
Wit licht10/05/200838
Stop de tijd30/08/200839
Dochters06/12/2008239
Schouder aan schouder (Marco Borsato & Guus Meeuwis)05/06/2010Tip: 15 
Waterkant30/10/2010501
Kerstmis25/12/2010Tip: 24 
Dichtbij22/01/2011Tip: 18 
Muziek (Marco Borsato feat. Bag2Bank & Ali B)26/10/2013Tip: 8 
Ik zou het zo weer overdoen (Marco Borsato met Trijntje Oosterhuis)16/11/2013302
Samen voor altijd (Marco Borsato met Jada Borsato feat. Willem Frederiks & Lange Frans, Day Ewbank & John Ewbank)07/12/2013110
Het beste wat ik ooit had15/03/2014Tip: 13 
Mooi24/10/2015462
Breng me naar het water (Marco Borsato & Matt Simons)12/03/2016Tip: 3 
Thuis07/10/2017Tip: 11 
Wat doe je met me10/02/2018Tip: 14 
Hoe het danst (Marco Borsato, Armin van Buuren & Davina Michelle)01/06/2019123
Lippenstift (Marco Borsato, Snelle & John Ewbank)05/10/2019156
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Marco01/04/1995725
Als geen ander21/10/1995915
De waarheid01/02/1997148
De bestemming22/08/1998135
Luid en duidelijk22/01/2000119
Onderweg09/03/20021184
Symphonica in rosso09/12/2006162
Marco Borsato - Box Set10/11/20072012
Wit licht27/09/2008140
Wit licht - Live21/03/2009320
Dromen durven delen27/11/2010147
Dromen durven delen - Live 3Dimensies29/10/20111415
#103/12/20112245
Duizend spiegels07/12/2013281
25 jaar Marco Borsato - De studio albums01/08/20151019
Evenwicht28/11/2015272
Thuis25/11/2017260
 

Davina Michelle   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Duurt te lang29/12/2018Tip: 1 
Hoe het danst (Marco Borsato, Armin van Buuren & Davina Michelle)01/06/2019123
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.22 (Reviews: 18)

southpaw
Member
****
Verdienter Riesenhit in Benelux.

Marcel69
Member
****
Ja hoor, lekker dit!!

kristn_20
Member
*****
topnummer van Marco met Armin !!!

Rootje
Member
**
De compositie van Armin van Buuren maakt dit nummer nog enigszinx te pruimen...

Johanreviews
Member
***
Beter is het als ik dit niet zo vaak zou horen. Nog net 3.

sophieellisbextor
Staff
****
Bien produit, je comprends le succès en radio.

Bearcat
Member
*
Kan hier ook niets van maken...gewoon slecht

Rene1
Member
*
Dit liedje is dieptriest, zowel muzikaal als tekstueel. Veel te veel tekst in een regel, Marco die allang over z'n hoogtepunt heen is, Davina Michelle die qua stem er niet bijpast en Armin die veel beter werk heeft afgeleverd dan dit vervelende, veel te lang durende vreselijke liedje. Verbazend om te zien dat zo'n slecht lied het zo goed kan doen in hitlijsten, terwijl er echt goede liedjes daardoor floppen. Wat een bagger is dit. Wat maakt dat iedereen zo wild enthousiast is over Davina Michelle, die het zo mooi met haar eerste single al vertelde: Het duurt te lang, veel te lang.
Laatst gewijzigd: 14/06/2019 15:37

meikel731
Member
*****
Gefällt mir sehr gut.

Topbart
Member
***
eerst dacht ik "oh nee, waarom uitgerekend een duet met die zangeres van dat super irritante 'duurt te lang' ?" Ach ja, Marco wilt aansluiting blijven zoeken bij de jeugd en daarom wil hij nog eens een nr 1-hit scoren...….

maar die nummer 1-hit gaat aan zijn neus voorbij, kan ik je voorspellen, want volgende week staat Duncan op nr 1!!

vinylfreak
Member
**
Ach ja.

Kamala
Member
****
Es geht mir wie Pacadi - hat wohl etwas mit Tanzen zu tun - ich finde den Song aber auch recht gut.

Pacadi
Member
****
ich versteh zwar den text nicht, aber es gefällt mir auch so

Patrick3
Member
******
Dit is een topschijf

Mark1984
Member
**
Het enigste goede aan dit nummer is Davina! Borsato is zwaar over zijn houdsbaardatum heen.

@Mart
Member
*
Een extreem zwak nummer waar jongeren niet graag naar zullen luisteren. Voorspelbaar en een slechte tekst. De combinatie vind ik ook niet sterk. Jammer dat Radio 2 alles van Borsato klakkeloos Topsong maakt. Als je dit gedrocht vergelijkt met Roller coaster van Danny Vera word je triest. Hoe kan het dat zo'n mooi gezonden lied van Danny met een goede tekst de nr.1-plaats lang niet bereikt en Hoe het danst (onzintitel en onzintekst) misschien wel? Hoe diep is Nederland gezonken? "Jouw iedere beweging" is geen Nederlands, grammaticaal onmogelijk. Troep.
Laatst gewijzigd: 15/06/2019 15:50

Chartattack
Member
****
Leuke, goed in elkaar gestoken tekst.

De Dance-sound is een beetje oubollig.

De Tsjap
Member
***
Verrassende combo
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.