Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Regi feat. Jake Reese & OT - Summer Life

Cover Regi feat. Jake Reese & OT - Summer Life
Digital
Mostiko 5411530820856 (be)

Nummer

Jaar:2019
Label:MOSTIKO
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Regi Penxten
Timofey Reznikov
Jaap Reesema
Lester William Senior
Joren van der Voort
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/06/2019 (Positie 23)
Laatste week notering:16/11/2019 (Positie 44)
Piekpositie:5 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:22
Positie aller tijden:550 (819 Punten)
Airplay:22/06/2019 / Piek: 2 / Weken: 21
Dance:22/06/2019 / Piek: 2 / Weken: 21
In de landen:
be  Piek: 5 / Weken: 22 (V)
  Tip (W)

Tracks

14/06/2019
Digital Mostiko 5411530820856 (CNR) [be] / EAN 5411530820856
Toon detailsAlles beluisteren
1.Summer Life
  3:13
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:13Summer LifeMostiko
5411530820856
Single
Digital
14/06/2019
3:15Q Beach House 2019Mostiko
AL 310942
Compilatie
CD
12/07/2019
3:12Beach Party 2019Universal
5388463
Compilatie
CD
26/07/2019
3:15Radio 2 Zomerhit 2019VRT MZK
AL-31166-2
Compilatie
CD
09/08/2019
3:15De ultieme Dance Top 100Mostiko
AL 312472
Compilatie
CD
27/09/2019
»» alles tonen

Regi   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lonely (Trancelucent feat. Regi)02/10/2004316
No Music24/09/2005610
I Fail (Regi & Scala)09/06/2007524
AAA Anthem (Regi & BP)27/10/2007416
Punish (Regi & Koen Buyse)23/02/200899
Night And Day (Regi & Tom Helsen)21/06/2008419
Loaded Gun (Regi & Tyler)19/12/2009116
Hang On (Regi & Stan Van Samang)19/06/2010109
Take It Off (Regi & Kaya Jones)18/09/2010138
Runaway (Regi & Tyler)18/12/2010Tip: 5 
We Be Hot (Regi & Turbo B feat. Ameerah)16/07/201198
Momentum (Dimitri Vegas, Like Mike & Regi)03/03/2012710
Our Love (Stereo Palma vs. Regi feat. Craig David)22/12/2012174
Reckless (Regi feat. Moya)22/02/201436
Invincible (Regi feat. Moya)10/05/2014146
Wait Till Tomorrow (Yves V & Regi feat. Mitch Crown)04/10/201427
When It Comes To Love (Regi & Lester Williams feat. Patti Russo)12/09/201558
The Party Is Over (Regi & Sem Thomasson feat. LX)07/11/201586
Elegantly Wasted (Regi & Scala)21/11/2015145
Should Have Been There30/07/20163413
Where Did You Go (Summer Love)08/07/2017122
You Have A Heart (Regi & OT)16/12/2017318
Ellie (Regi feat. Jake Reese)19/05/2018135
Ordinary (Regi & Milo Meskens)22/12/2018426
Summer Life (Regi feat. Jake Reese & OT)22/06/2019522
Rebel (Jebroer & Regi)30/11/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Best Of03/12/2005818
Registrated10/11/2007255
Registrated 203/07/2010133
Voices07/11/2015120
 

Jaap Reesema   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mad World (Hardwell feat. Jake Reese)31/10/2015Tip: 37 
Run Wild (Hardwell feat. Jake Reese)26/03/2016Tip 
Calling On You (Lucas & Steve feat. Jake Reese)28/01/2017Tip 
Ellie (Regi feat. Jake Reese)19/05/2018135
Summer Life (Regi feat. Jake Reese & OT)22/06/2019522
 

OT   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
There For You (Acoustic)14/10/2017Tip: 3 
Half The World Away16/12/2017Tip 
You Have A Heart (Regi & OT)16/12/2017318
Let You Go (BVD Kult & OT)05/05/2018453
Where Is My Love27/10/20181818
Bad Advice01/06/2019Tip: 20 
Summer Life (Regi feat. Jake Reese & OT)22/06/2019522
Moi Lolita (Palm Trees feat. OT)20/07/2019Tip 
Bad Boys26/10/2019Tip: 2 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 3)

kristn_20
Member
*****
dat word zeker een zomerhit

Wolfke
Member
******
Leuk plaatje de nieuwe Regi. Mag toch wel snel op 1 gaan staan vind ik.
Laatst gewijzigd: 26/07/2019 18:34

gherkin
Member
****
Regi heeft al eerder een nummertje gemaakt met OT en eentje met Jake Reese en deze keer doen ze allebei mee op wat best wel een zomerhitje zou kunnen worden. Het klinkt er alvast zomers en aangenaam genoeg voor.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.