Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Regi feat. Jake Reese & OT - Kom wat dichterbij

Cover Regi feat. Jake Reese & OT - Kom wat dichterbij
Digital
Medialaan / InMediate International 5411530824298 (be)

Nummer

Jaar:2020
Label:MEDIALAAN/INMEDIATE INT
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Wim Claes
Gunther Thomas
Alain Vandeputte
Producer:Regi Penxten
Timofey Reznikov
Lester Senior
Coverversie van:Gene Thomas - Kom wat dichterbij
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/03/2020 (Positie 11)
Laatste week notering:23/05/2020 (Positie 1)
Piekpositie:1 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:2560 (484 Punten)
Airplay:21/03/2020 / Piek: 1 / Weken: 10
Dance:21/03/2020 / Piek: 6 / Weken: 10
Vlaamse top 50:21/03/2020 / Piek: 1 / Weken: 10
In de landen:
be  Piek: 1 / Weken: 10 (V)

Tracks

13/03/2020
Digital Medialaan / InMediate International 5411530824298 (CNR) [be] / EAN 5411530824298
Toon detailsAlles beluisteren
1.Kom wat dichterbij
  3:24
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:24Kom wat dichterbijMedialaan / InMediate International
5411530824298
Single
Digital
13/03/2020
3:26Liefde voor muziek [2020]Universal
089.558-0
Compilatie
CD
15/05/2020
3:24Vergeet de tijdMostiko
AL 0314305
Album
CD
15/05/2020

Regi   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lonely (Trancelucent feat. Regi)02/10/2004316
No Music24/09/2005610
I Fail (Regi & Scala)09/06/2007524
AAA Anthem (Regi & BP)27/10/2007416
Punish (Regi & Koen Buyse)23/02/200899
Night And Day (Regi & Tom Helsen)21/06/2008419
Loaded Gun (Regi & Tyler)19/12/2009116
Hang On (Regi & Stan Van Samang)19/06/2010109
Take It Off (Regi & Kaya Jones)18/09/2010138
Runaway (Regi & Tyler)18/12/2010Tip: 5 
We Be Hot (Regi & Turbo B feat. Ameerah)16/07/201198
Momentum (Dimitri Vegas, Like Mike & Regi)03/03/2012710
Our Love (Stereo Palma vs. Regi feat. Craig David)22/12/2012174
Reckless (Regi feat. Moya)22/02/201436
Invincible (Regi feat. Moya)10/05/2014146
Wait Till Tomorrow (Yves V & Regi feat. Mitch Crown)04/10/201427
When It Comes To Love (Regi & Lester Williams feat. Patti Russo)12/09/201558
The Party Is Over (Regi & Sem Thomasson feat. LX)07/11/201586
Elegantly Wasted (Regi & Scala)21/11/2015145
Should Have Been There30/07/20163413
Where Did You Go (Summer Love)08/07/2017122
You Have A Heart (Regi & OT)16/12/2017318
Ellie (Regi feat. Jake Reese)19/05/2018135
Ordinary (Regi & Milo Meskens)22/12/2018426
Summer Life (Regi feat. Jake Reese & OT)22/06/2019522
Rebel (Jebroer & Regi)30/11/2019Tip: 29 
Kom wat dichterbij (Regi feat. Jake Reese & OT)21/03/2020110
Zo ver weg (Regi feat. Jake Reese & OT)25/04/2020365
They Don't Know (Regi feat. OT)16/05/2020Tip: 9 
It's Gonna Be Alright (Regi & Lester Williams)23/05/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Best Of03/12/2005818
Registrated10/11/2007255
Registrated 203/07/2010133
Voices07/11/2015120
Vergeet de tijd23/05/202031
 

Jaap Reesema   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mad World (Hardwell feat. Jake Reese)31/10/2015Tip: 37 
Run Wild (Hardwell feat. Jake Reese)26/03/2016Tip 
Calling On You (Lucas & Steve feat. Jake Reese)28/01/2017Tip 
Ellie (Regi feat. Jake Reese)19/05/2018135
Summer Life (Regi feat. Jake Reese & OT)22/06/2019522
Kom wat dichterbij (Regi feat. Jake Reese & OT)21/03/2020110
Zo ver weg (Regi feat. Jake Reese & OT)25/04/2020365
 

OT   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
There For You (Acoustic)14/10/2017Tip: 3 
Half The World Away16/12/2017Tip 
You Have A Heart (Regi & OT)16/12/2017318
Let You Go (BVD Kult & OT)05/05/2018453
Where Is My Love27/10/20181818
Bad Advice01/06/2019Tip: 20 
Summer Life (Regi feat. Jake Reese & OT)22/06/2019522
Moi Lolita (Palm Trees feat. OT)20/07/2019Tip 
Bad Boys26/10/2019Tip: 2 
Kom wat dichterbij (Regi feat. Jake Reese & OT)21/03/2020110
Zo ver weg (Regi feat. Jake Reese & OT)25/04/2020365
They Don't Know (Regi feat. OT)16/05/2020Tip: 9 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 4)

Patrick3
Member
******
Pracht van een schijf

WendyT
Member
**
Succesvoller dan het mooie origineel van Gene Thomas en dat vind ik er persoonlijk wat over.

Spetter
Member
******
komaan wanneer gaat dit nummer op 1 staan? Is al maand constant best verkochte nummer op itunes. Hup hup naar die nummer 1

southpaw
Member
****
Nummertje 2 in Vlaanderen bij. Niet slecht.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.