Login
België (Vlaanderen)

Alice Cooper - Teenage Frankenstein

Cover Alice Cooper - Teenage Frankenstein
7" Single
MCA 258 448-7 (de)
12" Maxi
MCA 258 411-0 (de)
Cover Alice Cooper - Teenage Frankenstein
7" Single
MCA MCA 1113 (uk)

Nummer

Jaar:1986
Muziek/Tekst:Alice Cooper
Kane Roberts
Producer:Beau Hill
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

02/1987
7" Single MCA 258 448-7 [de] / EAN 5011781111378
03/1987
7" Single MCA 7-13824 [au]
04/1987
7" Single MCA MCA 1113 [uk] / EAN 5011781111378
Toon detailsAlles beluisteren
1.Teenage Frankenstein
  3:37
2.School's Out (Live Paris June 1981)
  3:00
   
1987
12" Maxi MCA 258 411-0 [de] / EAN 5011781111361
Toon detailsAlles beluisteren
1.Teenage Frankenstein
  3:37
2.School's Out (Live)
3:01
3.Only Women Bleed (Live)
2:58
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:40ConstrictorMCA
MCA-5761
Album
LP
22/09/1986
3:37Teenage FrankensteinMCA
258 448-7
Single
7" Single
02/1987
3:37Teenage FrankensteinMCA
258 411-0
Single
12" Maxi
1987
3:39Proud To Be Loud [Promo]MCA / RCA
-
Compilatie
CD
1995
3:34Echt kultig - Die InternationaleAriola
74321 56111 2
Compilatie
CD
09/02/1998

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019344
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.89 (Reviews: 9)

fleet61
Member
****
... gut ...

mikebordt
Member
*****
bloss her damit

MichaelSK
Member
**
bloß weg damit

Der_Nagel
Member
*****
Knapp aufgerundete 4.5…

erreichte im April 1987 lediglich #80 in UK…

öcki
Member
******
Ausgezeichneter Alice in Höchstform

remember
Member
****
solider 80er Metal, der ja eigentlich mehr Poprock ist..

ostblockschädel
Member
******
genialer song mit ohrwurm charakter
10/03/2008 16:44
Skullface
Member
******
Neben He´s back genial gemacht.Zum Glück kommt es auch im 6.Teil von Feitag der 13. vor.
Laatst gewijzigd: 18/04/2008 18:37
12/08/2006 14:40
Diviner
Member
******
so muss rock-musik klingen !
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.