Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - King Herod's Song

Nummer

Jaar:1996
Muziek/Tekst:Andrew Lloyd Webber
Tim Rice
Producer:Andrew Lloyd Webber
Tim Rice
Nigel Wright
Coverversie van:Mike d'Abo - King Herod's Song
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:04Andrew Lloyd Webber: 60Really Useful / Fascination / Polydor
5305517
Compilatie
CD
06/10/2008
3:01Andrew Lloyd Webber - Unmasked: The Platinum Collection [Deluxe Digibook]Polydor / UMC
06025 6725209
Compilatie
CD
16/03/2018

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019344
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

fleet61
Member
****
... wer würde hier schon auf Alice Cooper kommen! ...

goodold70
Member
*****
Beschwingte Charlestonklänge begleiten die Erörterungen der Gedankenwelt des in den Anfängen des ersten Jahrhunderts in Palästina herrschenden Adligen. Die Irrungen und Wirrungen der gemäss evangelischen Dokumenten nicht unproblematischen Persönlichkeit werden in diesem Remake der "Jesus Christ Superstar" entnommenen Nummer flockig aufgepeppt. Nichts spricht gegen eine klare Fünf.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.