Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Marco Borsato - Kerstmis

Cover Marco Borsato - Kerstmis
CD-Single
Universal 275 855 9 (nl)

Nummer

Jaar:2010
Label:UNIVERSAL
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:John Ewbank
Producer:John Ewbank
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:25/12/2010 / Piek: 13 / Weken: 2
Back Catalogue Singles:30/12/2017 / Piek: 32 / Weken: 1
Ultratip Bubbling Under:25/12/2010 / Piek: 24 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 3 / Weken: 6
be  Tip: 24 (V)

Tracks

29/11/2010
Promo - CD-Single Universal - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Kerstmis
  3:18
   
10/12/2010
CD-Single Universal 275 855 9 (UMG) [nl] / EAN 0602527585598
Toon detailsAlles beluisteren
1.Kerstmis
  3:16
2.Al die tijd
  4:55
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:18Dromen durven delen [3Dimensies]Universal
275479-8
Album
CD
19/11/2010
3:18Kerstmis [Promo]Universal
-
Single
CD-Single
29/11/2010
3:16KerstmisUniversal
275 855 9
Single
CD-Single
10/12/2010
3:16MNM Christmas HitsUniversal
5341298
Compilatie
CD
07/12/2012
3:17Joe FM - Kersthits [2014]Universal
5357252
Compilatie
CD
08/12/2014
»» alles tonen

Marco Borsato   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dromen zijn bedrog19/11/1994121
Waarom nou jij21/01/1995421
Je hoeft niet naar huis vannacht26/08/19951911
Kom maar bij mij11/11/1995481
Ik leef niet meer voor jou24/02/1996179
De waarheid04/01/19972916
Wie19/04/1997365
Wereld zonder jou (Marco Borsato & Trijntje Oosterhuis)26/07/1997Tip: 17 
Je zit op rozen29/11/1997Tip: 17 
De bestemming25/07/19981218
Het water / Speeltuin28/11/1998Tip: 15 
Binnen29/01/2000386
Lopen op het water (Marco en Sita)19/01/2002116
Zij18/05/20021214
Hart van een winnaar19/10/20022810
Afscheid nemen bestaat niet20/12/2003123
Voorbij (Marco Borsato & Do)06/03/2004216
Laat me gaan09/10/2004294
Because We Believe (Andrea Bocelli & Marco Borsato)11/02/2006421
Rood13/05/2006146
Everytime I Think Of You (Marco Borsato & Lucie Silvas)21/10/2006520
Wit licht10/05/200838
Stop de tijd30/08/200839
Dochters06/12/2008239
Schouder aan schouder (Marco Borsato & Guus Meeuwis)05/06/2010Tip: 15 
Waterkant30/10/2010501
Kerstmis25/12/2010Tip: 24 
Dichtbij22/01/2011Tip: 18 
Muziek (Marco Borsato feat. Bag2Bank & Ali B)26/10/2013Tip: 8 
Ik zou het zo weer overdoen (Marco Borsato met Trijntje Oosterhuis)16/11/2013302
Samen voor altijd (Marco Borsato met Jada Borsato feat. Willem Frederiks & Lange Frans, Day Ewbank & John Ewbank)07/12/2013110
Het beste wat ik ooit had15/03/2014Tip: 13 
Mooi24/10/2015462
Breng me naar het water (Marco Borsato & Matt Simons)12/03/2016Tip: 3 
Thuis07/10/2017Tip: 11 
Wat doe je met me10/02/2018Tip: 14 
Hoe het danst (Marco Borsato, Armin van Buuren & Davina Michelle)01/06/201917
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Marco01/04/1995725
Als geen ander21/10/1995915
De waarheid01/02/1997148
De bestemming22/08/1998135
Luid en duidelijk22/01/2000119
Onderweg09/03/20021184
Symphonica in rosso09/12/2006162
Marco Borsato - Box Set10/11/20072012
Wit licht27/09/2008140
Wit licht - Live21/03/2009320
Dromen durven delen27/11/2010147
Dromen durven delen - Live 3Dimensies29/10/20111415
#103/12/20112244
Duizend spiegels07/12/2013281
25 jaar Marco Borsato - De studio albums01/08/20151019
Evenwicht28/11/2015272
Thuis25/11/2017259
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.87 (Reviews: 23)

Kamala
Member
***
...auch ein Weihnachtssong - verstehen tu ich nicht was der Herr singt aber die Stimme spricht mich auch nicht an...

sanremo
Member
****
gut

Rover74
Member
***
Geen Borsato nr 1?
Dat is al weer een paar singles gelden!

Wolfke
Member
*
Deze plaat geeft mij zeker en vast geen kerstgevoel. Een veel te drukke bedoening. De vorige singel was pakken beter van Marco.

Richard (NL)
Member
****
Wel oké, maar wel erg eentonig.

henrivoet
Member
*
Een Saai nummer van een saai album

LLonden
Member
*
Saai nummer en zo niet orgineel

Der_Nagel
Member
***
Borsato kann Weihnachten kaum erwarten, gutgelaunt vorgetragener Weihnachtstitel, jedoch reichlich überladen, zu pompös ausgefallen – 3+...

RonH
Member
**
Sorry Marco, maar dit is een beetje een krijs-plaat.
Op diverse momenten veel te geforceerd en je krijgt er zeker geen Kerstgevoel bij.

MUSICBOJ
Member
***
♥ Zwakke kerstplaat van "Marco Borsato"!! Vandaag voor het eerst op de Vlaamse radio gehoord. Ik moet zeggen. Als dit beter scoort dan de prachtsingle "De Waterkant", dan weet ik 't ook niet meer !!

LUVSTUFF
Member
*
Erg afgeknepen gezongen. Bovendien een sfeerloos en erg nerveus nummer dat al gauw erg irritant over komt. Waar zijn de tijden van Fay Lovsky's; Christmas was a friend of mine!


Theo de king
Member
****
Inderdaad niet verrassend maar ook niet slecht.
4 sterren!

RV
Member
*****
Prima kerstsong van Marco Borsato, die hiermee wel een grote kans heeft een nummer 1-hit te scoren. Gewoon een niets-aan-de-hand-plaatje en dat is tegenwoordig zeldzaam bij Marco.

gerrie81
Member
***
Op zich een leuk vrolijk nummer, maar echt heel goed kan ik het ook niet vinden...

@Mart
Member
*
Definitief niet op nr.1 gekomen op 24-12-2010. Oppervlakkigheid, geschreeuw en inhaligheid is eindelijk bestraft na al die nr.1-hits. Het hoogtepunt is nu echt voorbij. Wat een nepsfeer. Slecht gezongen. Snel vergeten.
Laatst gewijzigd: 24/12/2010 17:45

Topbart
Member
***
aardig

6470hans
Member
**
ik heb het een beetje gehad met marco borsato.

SportyJohn
Staff
***
Nee.... ik hou meer van wat gevoelige kerstliedjes, dit is veel geschreeuw en weinig wol !

naamloos
Member
*
Het nummer en de kerst spreken mij beide niet aan.
Laatst gewijzigd: 24/12/2010 19:33

Patrick3
Member
******
Prachtig Kerstnummer.Mag gerust een dikke nummer 1 worden.

albert megaman
Member
****
Goed liedje (persoonlijk zijn beste op het album) voor de kerst
samen met de single van B-Yentl "No Xmas" mijn 2 favoriete nieuwe kerstsongs van 2010.

DeejayDave
Member
****
In navolging van Groot-Brittannië wordt het ook in de Nederlandse hitlijsten steeds belangrijker om een kersthit te scoren. Dit jaar staan er weer een aantal grote namen op het lijstje, waaronder Marco Borsato. Afkomstig van zijn nieuwe album "Dromen durven delen", waar overigens ook nog een tweede kerstsingle staat: "Al die tijd". Die single had ik liever gezien. Mooi verhaal en idemdito emotie. Deze "Kerstmis" is niet veel meer dan überblije hoerastemming.
Laatst gewijzigd: 30/11/2010 13:39
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.